• 8d14d284
  • 86179e10
  • 6198046e

Nyheter

Hva er misforståelsene i vedlikeholdet av Walk-Behind Laser Leveler?

Ikke la den kjøre i omgivelser med høye temperaturer under bruk av den bakgående laseravrettingsmaskinen.Samtidig må du gjøre en god jobb med anti-korrosjonsarbeid for å redusere påvirkningen av kjemiske korrosiver på utstyret.Under vedlikehold og vedlikehold må vi også unngå noen misforståelser, og jeg vil gi deg en konkret introduksjon i dag.

1. Dekktrykket på den håndholdte lasernivelleren er for høyt.Vi vet at dekkets lufttrykk er en nøkkelfaktor som bestemmer ytelsen og levetiden til det mekaniske utstyret.Hvis dekktrykket er for lavt, vil det deformere dekket, forårsake en økning i indre stress, eller akselerere aldring av gummi, og samtidig vil det også føre til at ledningen blir trett;men hvis dekktrykket er for høyt, er skaden også stor.Det vil føre til at dekksnoren genererer svært store spenninger og svekker motstanden mot slag.Hvis det er steinete kanter og hjørner Ellers vil det skade dekkene, akselerere slitasjen på dekkoverflaten, få dekkene til å skli og redusere arbeidseffektiviteten.

2. Boltene er strammet for hardt.Laser-nivelleringsmaskinen som går bak har mange festemidler for muttere og bolter.For å sikre påliteligheten til forbindelsen må de ha en viss forstrammingskraft, men det betyr ikke at jo tettere jo bedre.Hvis du blindt øker boltene Dreiemomentet vil øke strekkkraften til skruen, og festet vil bli deformert av en stor ytre kraft.

3. Ved utskifting av hydraulikkoljen til den bakgående lasernivåer er det ikke riktig å bare tømme oljen i tanken.Når hydraulikkoljen har vært brukt i lang tid, må den skiftes.Ved utskifting må du ikke bare tømme oljen inni, men også rengjøre oljetanken før du fyller på ny hydraulikkolje.

Når du vedlikeholder den håndstøttede lasernivelleren, må du være oppmerksom på de tre misforståelsene ovenfor.Dekktrykket må holdes innenfor det angitte området, ikke for høyt eller for lavt;boltene kan ikke strammes for hardt.Når du skifter hydraulikkolje, må du huske å rengjøre oljetanken, for å forlenge levetiden til den bakliggende lasernivåereren.


Innleggstid: Apr-09-2021